Odpiralni čas

Pon-pet; 11-23h

Sob;  12- 23h   

NEDELJE in PRAZNIKI

Po dogovoru

 

 

Kosila od 19,01 20,01 2018
 
PETEK
Dnevna juha
Stegno divjega pujsa
Pečena zelenajva
Dušeni riž
Solata
---------------
Juha 
Zlatovščica pečena na žaru
Zelenjava
Grahov pire, 
Solata 
...............................
Golaž-polenta-solata
Kožarica-zelje-pražen krompir
 
 
SOBOTA
Domača pašteta
Ocvri puran
Zelenjava 
Pire krompir
Solata
 Sladica
 ------------------
Dnevna juha
Sveži smuči pečeni na oglju

Naročilo na obvestila o kosilih

PDF Natisni E-pošta
 Nudimo vam širok izbor divjačinskih specialitet:


  • steaki in medaljoni jelena
  • srnjaka
  • muflona
  • pečenke divjega prašiča
  • srnjaka
  • fazanova prsa na več načinov (s škampi, s čokoladno omako...)
  • medveda
  • prepelice
  • jerebice...

Vsa ponudba je odvisna od lovske sezone.


knjiga-divjacina-1 knjiga-divjacina-2

Zajčji hrbet z žafranovim rižem                    Fazan pečen v glini


Specialitete iz krušne peči:

  • sladkovodne ribe (ščuka, sulec, sm:uč...)
  • morske ribe (romb, zobatec, škarpina, kovač, orada...)
  • posebej priljubljena je hobotnica s pekovskim krompirjem)...

  • lejenov_file_v_soli_WELINGTON_3 lepotke
                     Jelenov file v soli Welington                                                                                "Lepotke"


Slovenske jedi:

  • idrijski žlikrofi
  • ajdovi žganci
  • ajdova kaša z jurčki
  • Prekmurska gibanica
  • domače krvavice in pečenice
  • domača gobova juha s kruhovim pokrovom
  • postržača
  • šara z ajdovimi žganci...

Tudi pri tej ponudbi opozarjamo na sezonski značaj.

JUHA_IZ_DIVJIH_GOLOBOV cemazevajuha

                                 Juha iz divjih golobov                                                   Čemaževa juha s sladkim krušnim dodatkom

 

 Nudimo vam tudi širok izbor sladic:

  • Gratinirano sadje (melona, ananas)
  • Prekmurska gibanica
  • gratinirani sirovi štruklji
  • vroče jagode z rdečim poprom...


 

Ko si boste vzeli čas, da se prepustite užitkom iz naše zakladnice dovolite kratek nasvet; ne segajte po jedilnem listu, prepustite se našemu osebju, da vas popelje v svet kulinaričnih doživetij, katerim piko na i doda kozarec izbranega vina iz naše ponudbe slovenskih in tujih odprtih in vrhunskih vin.

ČLOVEK SI MORA VZETI ČAS, DA DOBRO POJE IN POPIJE -TAKO JE ŽIVLJENJE LEPŠE!