Odpiralni čas

 

16,17,18 odprto od 12 do 22h kuhinja do 20h

19 do 21 zaprto

Dnevna kosila

 

 

TOREK
Divjačinska ali bučkina juha
Pečenka divjega pujsa ali svinjska ribica
Ptraženi krompir
Endivija s krompirjem

Dve juhi
Pašta s hobotnico
Solata

SREDA
Dnevna juha
Piščanec žar
Pečena zelenjava
Riž z drobnjakom

Dve juhi
Losos s koromačem
Blitva krompir
Solata

Nova prijava na obvestila o dnevnih kosilih po odredbi GDPR

PDF Natisni E-pošta

 

Ponujamo tudi pestro izbiro domačih divjačinskih salam:

 

  • Jelenova
  • Srnjakova z gorčičnimi semeni
  • Muflonova

 

Nudimo vam širok izbor divjačinskih specialitet:

 

  • steaki in medaljoni jelena
  • srnjaka
  • muflona
  • pečenke divjega prašiča
  • srnjaka
  • fazanova prsa na več načinov (s škampi, s čokoladno omako...)
  • medveda
  • prepelice
  • jerebice...

Vsa ponudba je odvisna od lovske sezone.

 

knjiga-divjacina-1 knjiga-divjacina-2

Zajčji hrbet z žafranovim rižem                    Fazan pečen v glini

 

Specialitete iz krušne peči:

    • sladkovodne ribe (ščuka, sulec, sm:uč...)
    • morske ribe (romb, zobatec, škarpina, kovač, orada...)
    • posebej priljubljena je hobotnica s pekovskim krompirjem)...


lejenov_file_v_soli_WELINGTON_3 lepotke
                 Jelenov file v soli Welington                                                                                "Lepotke"

Slovenske jedi:

  • idrijski žlikrofi
  • ajdovi žganci
  • ajdova kaša z jurčki
  • Prekmurska gibanica
  • domače krvavice in pečenice
  • domača gobova juha s kruhovim pokrovom
  • postržača
  • šara z ajdovimi žganci...

Tudi pri tej ponudbi opozarjamo na sezonski značaj.

JUHA_IZ_DIVJIH_GOLOBOV cemazevajuha

                                 Juha iz divjih golobov                                                   Čemaževa juha s sladkim krušnim dodatkom

 

 Nudimo vam tudi širok izbor sladic:

  • prekmurska gibanica iz krušne peči (po predhodnem naročilu)
  • cimetov parfait
  • čokoladni potres
  • orehova rolada brez moke
  • domači sladoled
     

Ko si boste vzeli čas, da se prepustite užitkom iz naše zakladnice dovolite kratek nasvet; ne segajte po jedilnem listu, prepustite se našemu osebju, da vas popelje v svet kulinaričnih doživetij, katerim piko na i doda kozarec izbranega vina iz naše ponudbe slovenskih in tujih odprtih in vrhunskih vin.

ČLOVEK SI MORA VZETI ČAS, DA DOBRO POJE IN POPIJE -TAKO JE ŽIVLJENJE LEPŠE!