Odpiralni čas

Pon-pet; 11-23h

Sob;  12- 23h   

NEDELJA 18.03 2018 odprto, od 12-16h

 

 

 

NEDELJE in PRAZNIKI

Po dogovoru

 

 

 

 

 

PONEDELJEK

 

Tri juhe 

 

Marinirano svinjsko pleče pečeno na žaru z zelenim poprom

 

Pečen krompir

 

Sotirano korenje

 

Solata

 

Tri juhe

 

Špageti z mavrahi in parmezanom

 

Solata

 

Jelenja dimljena klobasa pečena v testu

 

 

 

TOREK

 

Dušeno goveje pleče z gobami

 

Široki rezanci

 

Solata

 

 

 

Dnevna juha

 

Ocvrte Atlantske kozice

 

Pomaranča ingver

 

Polmladanske solate

 

 

 

Domača žar klobasa pečena na žaru s prilogo

 

Naročilo na obvestila o kosilih

PDF Natisni E-pošta

 Nudimo vam širok izbor divjačinskih specialitet:

 

  • steaki in medaljoni jelena
  • srnjaka
  • muflona
  • pečenke divjega prašiča
  • srnjaka
  • fazanova prsa na več načinov (s škampi, s čokoladno omako...)
  • medveda
  • prepelice
  • jerebice...

Vsa ponudba je odvisna od lovske sezone.

 

knjiga-divjacina-1 knjiga-divjacina-2

Zajčji hrbet z žafranovim rižem                    Fazan pečen v glini

 

Specialitete iz krušne peči:

    • sladkovodne ribe (ščuka, sulec, sm:uč...)
    • morske ribe (romb, zobatec, škarpina, kovač, orada...)
    • posebej priljubljena je hobotnica s pekovskim krompirjem)...


lejenov_file_v_soli_WELINGTON_3 lepotke
                 Jelenov file v soli Welington                                                                                "Lepotke"

Slovenske jedi:

  • idrijski žlikrofi
  • ajdovi žganci
  • ajdova kaša z jurčki
  • Prekmurska gibanica
  • domače krvavice in pečenice
  • domača gobova juha s kruhovim pokrovom
  • postržača
  • šara z ajdovimi žganci...

Tudi pri tej ponudbi opozarjamo na sezonski značaj.

JUHA_IZ_DIVJIH_GOLOBOV cemazevajuha

                                 Juha iz divjih golobov                                                   Čemaževa juha s sladkim krušnim dodatkom

 

 Nudimo vam tudi širok izbor sladic:

  • prekmurska gibanica iz krušne peči (po predhodnem naročilu)
  • cimetov parfait
  • čokoladni potres
  • orehova rolada brez moke
  • domači sladoled
     

Ko si boste vzeli čas, da se prepustite užitkom iz naše zakladnice dovolite kratek nasvet; ne segajte po jedilnem listu, prepustite se našemu osebju, da vas popelje v svet kulinaričnih doživetij, katerim piko na i doda kozarec izbranega vina iz naše ponudbe slovenskih in tujih odprtih in vrhunskih vin.

ČLOVEK SI MORA VZETI ČAS, DA DOBRO POJE IN POPIJE -TAKO JE ŽIVLJENJE LEPŠE!